TTV De Kroon houdt Ouder Kind Toernooi

foto winnaars ouder-kind toernooi Op zaterdag 15 december werd door Tafeltennisvereniging De Kroon het Ouder Kind Toernooi 2007 gehouden in Sportcentrum De Veldschuur. Jeugdleden hadden vaders en moeders bereid gevonden om in teamverband met elkaar de strijd aan te gaan. De ouders deden hier - net als andere jaren - maar al te graag aan mee. Immers, na weer een seizoen te hebben gemerkt hoeveel plezier hun kinderen aan het tafeltennis beleven, wil iedere ouder ook zelf dit mooie spel ervaren.

In de eerste ronde werden de onderlinge verhoudingen vastgesteld. In de tweede ronde konden vervolgens de teams die het meest aan elkaar gewaagd waren, tegen elkaar in het strijdperk treden. In het hoofdtoernooi ging de beker naar het team van Lars en Jeroen Doorenbos. In het andere toernooi gingen de medailles naar het team van Tom en Sjoerd Pijnappel.

Tussen de rondes door was er nog gelegenheid om het jeugdteam Kadetten 3 in het zonnetje te zetten vanwege het behalen van het kampioenschap in hun poule in de najaarscompetitie in de 4e klasse.

De sfeer tijdens het Ouder Kind Toernooi was bijzonder sportief en de wedstrijden waren ondanks of misschien dankzij de speciale samenstelling van ervaren en onervaren spelers, af en toe zeer spannend. Alle deelnemers hebben ervaren dat het dubbelspel in tafeltennis een echte teamsport is. Het is de samenwerking binnen het team die belangrijker is voor het resultaat dan het niveau van de individuele spelers.

Uiteindelijk waren alle deelnemers winnaars. De jeugdafdeling van TTV De Kroon zal voor alle deelnemers de inschrijfkosten van 3 toernooien in 2008 betalen.

foto ouder-kind toernooi