Rob Peters Maldens Kampioen 2017 !
Zaterdag 20 mei werden de Maldense kampioenschappen 2017 gehouden.
Rob Peters was oppermachtig en werd omgeslagen kampioen.
Ons nieuwe bestuurslid Rene Wijsman werd 2e en Tom Pijnappel behaalde de bronzen plak

Winkelcentrum Malden 21 januari 2017:
Klik hier voor de foto's

Rene Wijsman Maldens Kampioen 2016
Zaterdag 4 juni werden de Maldense kampioenschappen 2016 gehouden.
Na 6 winstpartijen zag het er in eerste instantie naar uit dat Rob Peters zijn titel zou prolongeren.
Even daarvoor had Wilfred Lammers het Rob nog erg moeilijk gemaakt, door 9-6 voor te komen in de vijfde game.
Rob liet zich echter niet van zijn stuk brengen en wist deze partij knap te winnen.
Het hete weer, de verkoudheid van Rob en het sluwe spel van Rene Wijsman deden Rob uiteindelijk de das om;
Rene won in 3 games van Rob. Rene had echter wel in een spannende wedstrijd verloren van Gerard Laenen!
Hierdoor hadden Rene, Gerard en Rob alle drie maar 1 wedstrijd verloren.
Kijkend naar het onderlinge resultaat werd Rene Wijsman eerste (Maldens kampioen!), Gerard 2e en Rob 3e.

Documenten van de algemene ledenvergadering: (dinsdag 5 april 2016)
  Uitnodiging ALV 2016
  Jaarverslag secretariaat 2015
  Jaarverslag technische commissie 2015

Barbecue:  Klik hier voor de foto's van onze jaarlijkse barbecue onder de Maldense Brug (juni 2015)

Rob Peters Maldens Kampioen 2015
Zaterdag 6 juni zijn de Maldense kampioenschappen gehouden.
In Poule 1 was Rob Peters oppermachtig. Hij werd ongeslagen nummer 1 en dus Maldens kampioen.
Een mooie 2e plaats werd behaald door Gerard Laenen, onze voorzitter.
In poule 2 wist Harm Wichers de finale te winnen van Jasper Vissers.
Na afloop van het toernooi werd er weer gezellig nagepraat en lekker gegeten bij Lenie in de Veldschuurbar.

vlnr: Gerard (2e poule 1), Harm (1e poule 2), Tom (3e poule 1), Rob (1e poule 1), Japser (2e poule 2), Ruud (3e poule 2)

Algemene Leden Vergadering: dinsdag 19 april 19:30 uur
Klik hier voor de agenda van de ALV
Klik hier voor het verslag van de ALV van 2014
Klik hier voor het jaarverslag van de TC

Jeugdteam 1 kampioen !

Het eerste jeugdteam van Tafeltennisvereniging De Kroon is zaterdag 25 april kampioen geworden
in de 4e klasse. Paul Roelofs, Boris Hristov, en Tim Tielemans (van links naar rechts) zijn dit
seizoen ongeslagen gebleven. Op de laatste wedstrijddag hadden zij 6 punten nodig om de eerste
plaats zeker te stellen. De spanning die voor de wedstrijd zeker voelbaar was, nam wat af
toen de tegenstander met 1 speler tekort kwam opdraven. Dat betekende immers 3 punten cadeau.
Na de eerste twee gewonnen wedstrijden, was er dus nog maar 1 puntje nodig.
Maar de spelers van Relax - Didam waren niet gekomen om zich zo maar gewonnen te geven,
en zij wonnen de volgende twee partijen. Met een stand van 5-2 op het bord, besloot Boris
om dan maar het winnende punt binnen te halen. Dat leek aanvankelijk een eitje
(eerste game 11-1 gewonnen), maar Michelle van Relax vocht zich in de laatste game
toch nog terug naar 10-10, waarna Boris met aanvallend spel het scorebord op 12-10
zette en daarmee (eindelijk, leek het wel) het winnende wedstrijdpunt binnenhaalde.
Dat daarna ook nog 7-3 als eindstand werd bereikt was de kers op de sportieve taart.

Koninklijke onderscheiding voor Jan Peters:

"Het heeft Zijne Majesteit moge behagen ..." zijn woorden die Burgemeester Mengde vrijdag 24 april een zestal keer heeft uitgesproken.
De eerste keer ging het over onze Jan Peters. Voor zijn jarenlange, onvermoeide en zeer gewaardeerde bijdrage aan onze Maldense
gemeenschap en het tafeltennis in het bijzonder, is Jan koninklijk onderscheiden!!
Jan is nu officieel lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Badminton-toernooi:
Op 1 maart bleken Gerard en Monique het beste badminton-dubbel te zijn. Zie fotoboek

Team 2 Kampioen:
Senioren team 2 (Patrick, Onno, Harm) is kampioen geworden in de 3e klasse!
Senioren team 1 heeft zich netjes gehandhaafd in de 2e klasse

Okt 2014: Onno 1e prijs !
Onno Wunderink is eerste geworden in het B-toernooi (3e en 4e klasse) bij de "Open Schaijkse". Proficiat !!

Uitje:

Op 28 september hebben we gezellig gepoold en gegeten. Klik hier voor meer foto's.

10 Mei 2014: Onno Wunderink (15 jaar) jongste Maldense kampioenschap ooit !
Klik hier voor het verslag.

Onze algemene ledenvergadering was op 22 april om 19:30 uur:
Notulen van de ALV van vorig jaar
Jaarverslag van het bestuur
Jaarverslag van de TC