Een keertje komen kijken

De Kroon is een tafeltennisvereniging voor iedereen: Jong en oud, fanatieke en minder fanatieke, recreatief en competitief, mannen en vrouwen, meisjes en jongens. Gezelligheid en prestatie gaan bij ons hand in hand. Er is veel gelegenheid tot training en vrij spelen, maar we hebben daarnaast ook andere activiteiten voor jong en oud. Naast tafeltennis hebben we bijvoorbeeld de jaarlijkse visavond met barbecue, de vierdaagse actie, enz.

Mocht u kennis willen maken met Tafeltennisvereniging De Kroon, dan kunt u zich het beste even melden bij één van de bestuursleden. Vervolgens kunt u geheel vrijblijvend een aantal weken gebruik maken van al onze faciliteiten. Vervolgens kunt u lid worden door het aanmeldingsformulier in te vullen.

Kom dan eens langs en sla eens een balletje om te kijken hoe het bevalt!