Verslag geslaagde viering van het 50-jarig jubileum TTV DE KROON

Op 3 september 2011 was er alle gelegenheid voor de leden en genodigden van de tafeltennisvereniging "de Kroon" om het 50 jarig jubileum te vieren. Het startte met bowlen bij Bowling "de Molen". Een twintigtal (jeugd)leden, bestuursleden en gasten hadden zich opgegeven voor de wedstrijdjes. Tussentijds kon men zich tegoed doen aan een drankje dat geen luxe was bij het prachtige en warme weer buiten. Vanaf 17.45 stroomden de eerste gasten binnen bij het Wokrestaurant  de Molen, waar zij door Jan Peters werden begroet en naar "de tafel" werden geleid om met elkaar de eerste begroetingen en herinneringen te delen. Als even na zessen "de bowlers"oversteken wordt het pas echt druk. Na toespraken van Jan Peters en Eric Reintjes kon het wokken beginnen. Verder kon men bij speciale tafels terecht voor oude plakboeken en andere archiefmaterialen. Opgesierd door het prachtige De Kroon bloemstuk. Lees hier verder voor het verslag van viering of blader door de foto’s.